Stærke partnerskaber, solidt fundament

Baglandet

At have et solidt bagland af pålidelige samarbejdspartnere og dedikerede leverandører er afgørende for at styrke og optimere mine tjenester som enmandsvirksomhed.

Disse partnerskaber udgør fundamentet for min succes, da de ikke blot tilføjer værdi til mine løsninger, men også bidrager til at sikre kvalitet, pålidelighed og innovation.

Med et velafstemt bagland kan jeg sammen med mine samarbejdspartnere skabe et stærkt teknologisk fundament, der imødekommer de unikke behov hos mine kunder og muliggør en sammenhængende og effektiv IT-løsning.

De vigtigste partnere

Stærke Partnerskaber, Solid Support: Samarbejde med IT-branchens topnavne

Cloud Factory

We’ve got your back

Cloud Factory er min vigtigste samarbejdspartner da de er dansk distributør for nogle af verdens bedste cloud-løsninger som Microsoft, Azure, Dropbox, Acronis, KeepIt og mange flere.

Heimdal Security

Én platform, Total sikkerhed

Heimdal Security er min foretrukne leverandør af avancerede sikkerhedsløsninger til beskyttelse af brugernes pc’er mod cybertrusler, herunder malware og ransomware. Deres avancerede teknologi inden for trusselsdetektion sikrer, at mine kunder kan surfe sikkert og beskytte deres computere. Med Heimdal Security som min pålidelige partner prioriterer jeg proaktiv cybersikkerhed for at opretholde en tryg digital oplevelse for alle.

Cloudally

Secure Backup | Smart Restore

CloudAlly er min pålidelige partner inden for skybaserede backup-løsninger. Med fokus på sikkerhed og pålidelighed tilbyder CloudAlly automatiserede backup-tjenester til vigtige data i populære skyplatforme som Microsoft 365 og Google Workspace. Sammen sikrer vi en robust beskyttelse af dine digitale aktiver og muliggør problemfri gendannelse i tilfælde af uforudsete begivenheder.

Xink

Professionel signaturstyring

Xink’s løsning muliggør central styring af e-mail signaturer, hvilket sikrer ensartet branding på tværs af organisationen. Med deres brugervenlige platform kan du nemt oprette og administrere professionelle e-mail signaturer for alle medarbejdere. Håndhæv brandkonsistens og spar tid med Xink’s effektive løsning.