Kundecases

Kundetilfredshed er det absolut vigtigste for et firma af vores størrelse. Nedenfor har vi derfor samlet et udpluk af de tilbagemeldinger vi har fået fra kunderne.

Billedmageren |  Grøn og Grønborg fotografi

Hos Billedmageren Grøn og Grønborg har Christensen IT blandt andet hjulpet med oprydning i telefoniaftaler og IT løsninger samt bistået med driftsopgaver, betalingsløsninger samt simpel video-overvågning.

Michael Grøn fra Billedmageren siger om Christensen IT:

Som selvstændig med en mindre virksomhed kan man bare ikke nå alt eller for den sags skyld være god til det hele. Man skal vide, hvornår man skal uddelegere og være i stand til at finde den rigtige person at uddelegere til. Vi kan derfor kun sige at vi valgte rigtig, da vi fandt Jacob Christensen til at ‘rydde op’ i bl.a. vores telefonijungle og få overblik over vores it-løsning. Det er betryggende at vide, at man kan overdrage et ansvar til en person, og så vide at det bliver taget og fulgt til dørs.
Kompetent og resultatorienteret og samtidig stille og rolig og effektiv er de labels, som vi klistrer på Jacob med vores varmeste anbefalinger.

Christoffer Galbo | Copenhagen Law

Hos Copenhagen Law har Christensen IT blandt andet hjulpet med alt relateret til opstart af selskabet herunder: Køb/registrering af domæner, indkøb og klargøring af udstyr, hjemmesideopbygning samt e-mail og dokumenthåndtering. Endvidere bistås løbende med driftsopgaver og support.

Christoffer Galbo fra Copenhagen Law siger om Christensen IT:

Jeg kendte Jacob fra min ansættelse i en større virksomhed og har siden brugt ham i forbindelse med start af egen virksomhed, hvor jeg har outsourcet IT bistand. Jacob har et godt overblik over relevante IT løsninger for mindre virksomheder, både for så vidt angår hardware og software. Jeg har både brugt ham til rådgivning om valg af løsning og til at forestå indkøb, installation og servicering af mit IT. Alt udføres hurtigt, effektivt og med et smil på læben. Jeg har anbefalet ham til en række forretningsforbindelser og gør det også her!